Assortiment

De Topslager is een echte ‘lekker eten’ winkel. Naast een ruim assortiment aan vleessoorten, vleeswaren en worstsoorten biedt de Topslager een ruim traiteur assortiment en gemak producten.

Maatwerk staat bij ons centraal. Uiteraard hebben wij standaard gourmet-, fondue-, steengril- of barbecue schotels, maar wij maken ook graag een vleesschotel met uw favoriete producten. Vraag uw Topslager naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee en adviseren u over de beste bereiding van onze specialiteiten.

Kant-en-klaar maaltijden

Onze kant-en klaarmaaltijden komen vers uit eigen keuken. U hoeft de maaltijd thuis alleen nog maar op te warmen en op te eten. Een goede vervanging voor bijvoorbeeld tafeltje dekje. Wij vinden afwisseling erg belangrijk, daarom wisselen wij regelmatig ons assortiment.

Grill en braad producten

U komt bij ons terecht voor verse grill en braadproducten. Pizza’s, tortilla’s, gebraden gehaktballen, gegrilde kippenpootjes en nog veel meer. Uitermate geschikt om te snacken, als maaltijd of tijdens een feestje.


Partyservice

Heeft u een iets te vieren? Met onze Topslager Partyservice komt u altijd goed voor de dag. Of het nu gaat om een lekkere gevarieerde hapjesschotel of het verzorgen van uw barbecue party of een uitgebreid warm en/of koud buffet, uw Topslager verzorgt het graag voor u. Vraag er eens naar bij uw Topslager, hij geeft u graag advies!

Specialiteiten

Regelmatig treft u in het assortiment van de Topslager nieuwe verrassende producten die gepresenteerd worden onder de noemer "Topslager Specialiteit van de Week." Heerlijke vleesspecialiteiten om eens lekker mee te kunnen variëren bij uw dagelijkse maaltijd.

Wist u dat deze specialiteiten door de Topslagers zelf ontwikkeld worden?

Gebruikmakend van de creativiteit van onze ambachtelijke Topslagers worden er in samenwerking met vaktechnische specialisten speciale sessies georganiseerd in een proefkeuken om zo gezamenlijk nieuwe specialiteiten te ontwikkelen.